PhonoSolar na londýnském veletrhu EcoBuild

Ve dnech 1. až 3. března 2011 se ve Velké Británii uskuteční celosvětově významný veletrh EcoBuild. Mezi vystavovateli se objeví řada předních světových výrobců a dodavatelů moderních technologií. Společnost Phono Technologies Switzerland mezi nimi samozřejmě nebude chybět. Phono Technologies Switzerland představí na veletrhu EcoBuild svou produktovou řadu fotovoltaických panelů PhonoSolar a realizované projekty solárních elektráren. Panely PhonoSolar jsou použity například na 9. největší  fotovoltaické elektrárně na světě – FVE CZECH Vepřek o celkovém výkonu 35,10 MWp. Na této elektrárně bylo použito 186.960 panelů PhonoSolar.

Zároveň se společností Phono Technologies Switzerland AG se na veletrhu představí rovněž společnost EFEKTIM a.s. Tato společnost s více než čtyřicetiletou tradicí – patří mezi přední specialisty zaměřující se na projektování, realizaci a servis fotovoltaických, větrných, vodních a spalovacích plynových elektráren. EFEKTIM působí po celé Evropě, v Africe, na Blízkém východě a nově i v USA. Je renomovaným odborníkem v oblasti engineeringu, projektování, optimalizace, výstavby, zajištění financování, testování a následného servisu a monitoringu FVE.

EcoBuild 2011

I v letošním roce se stane Londýn hlavním dějištěm největšího veletrhu zaměřujícího se na trvalou udržitelnost v energetice, stavebnictví a architektuře. Veletrh EcoBuild 2011 seznámí návštěvníky s novými trendy v energetice, s novinkami v oblasti výzkumu a technologického vývoje. Vystavovatelé, mezi nimiž se objeví i značka PhonoSolar, nabídnou na veletrhu EcoBuild aktuální novinky a produkty z oblasti obnovitelných zdrojů energie.

Veletrh EcoBuild patří mezi nejvýznamnější veletrhy v oblasti trvalé udržitelnosti, stavebnictví a architektury.  Začátkem března 2011 přivítá více než 1.300 vystavovatelů a přes 40.000 návštěvníků. Zároveň na londýnském veletrhu proběhne bezmála 100 bezplatných seminářů týkajících se praktických rad z oblasti implementace trvalé udržitelnosti do našeho každodenního života.

Phono Technologies Switzerland AG

Společnost Phono Technologies Switzerland je přední světovou společností v solární energetice. Specializuje se na produkci fotovoltaických panelů PhonoSolar, produkci větrných mikroturbín PhonoWind a společně se svými EPC partnery nabízí realizace fotovoltaických elektráren.

Bližší informace a kontakt

Všechny zájemce o obnovitelné zdroje energie z laické i odborné veřejnosti srdečně zveme k návštěvě našeho stánku č. N1460. O průběhu výstavy veletrhu EcoBuild a expozici společnosti Phono Technologies Switzerland vás budeme i nadále informovat.

Phono Technologies Switzerland AG
Sandgrube 29
CH-9050 Appenzell
Switzerland
Web: www.phonosolar.co.uk