PhonoSolar se zúčastní mezinárodní výstavy Romenvirotec 2011

Další ročník mezinárodní výstavy o technologiích pro ochranu životního prostředí a trvale udržitelný rozvoj Romenvirotec 2011 se uskuteční ve dnech 10. – 13. března v hlavním městě Rumunska – Bukurešti. Výstava, konference a oborové přednášky – stejně jako v loňském roce – budou probíhat ve známém místě výstavního komplexu Romexpo.

Na této mezinárodní výstavě se představí a nabídne svým návštěvníkům produktové novinky a nově realizované projekty společnost Phono Technologies Switzerland, stejně tak i společnost Efektim, která patří mezi přední společnosti specializující se na projektování, realizaci a servis fotovoltaických elektráren.

Romenvirotec 2011, Bukurešť, Rumunsko

Mezinárodní výstava Romenvirotec patří v současnosti mezi nejdůležitejší exhibici konající se v Rumunsku, která je zaměřena na moderní technologie ochrany životního prostředí, zařízení, recyklace a alternativní energie. Návštěvnící, kteří hledají nejnovější technologie a služby, získají na této výstavě ideální příležitost dozvědět se řadu hodnotných informací od představitelů světových firem z oblasti solární energie i od špičkových odborníků, kteří budou přednášet na plánovaných konferencích, přednáškách a workshopech.

Phono Technologies Switzerland AG

Společnost Phono Technologies Switzerland se specializuje na vývoj, výrobu a prodej v oblasti obnovitelných zdrojů energie. Na veleltrhu představí svoji produktovou řadu fotovoltaických panelů PhonoSolar a nově realizované projekty výstavby fotovoltaických elektráren. Mezi poslední realizované projekty patří fotovoltaická elektrárna Dubno, která byla zcela prvně vystavěna, zprovozněná a spuštěna na brownfieldu.

Efektim – specialista na servis, realizaci a projektování FVE

Společnost Efektim – s více než čtyřicetiletou tradicí – patří mezi přední společnosti specializující se na projektování, realizaci a servis fotovoltaických, větrných, vodních a spalovacích plynových elektráren. Působí po celé Evropě, v Africe, na Blízkém východě a nově i v USA. Efektim byla hlavním investorem a realizátorem solární elektrárny Dubno, která byla vybudována na místě bývalé skládky.

Bližší informace a kontakt

Všechny zájemce o obnovitelné zdroje energie z laické i odborné veřejnosti srdečně zveme k návštěvě našeho stánku č. 04, hala C2. O průběhu výstavy Romenvirotec a expozici společnosti Phono Technologies Switzerland vás budeme i nadále informovat.

Phono Technologies Switzerland AG
Sandgrube 29
CH-9050 Appenzell
Switzerland
Web: www.phonosolar.co.uk