V Novém Jičíně mají novou bezkontaktní samoobslužnou automyčku

8.9.2014, Nový Jičín – Na Novojičínsku jezdí od letošního léta více nablýskaných aut než dosud. Na ulici Suvorovově v Novém Jičíně totiž otevřela své brány moderní bezkontaktní samoobslužná automyčka Myjuauto.cz.

Nová automyčka poskytuje řidičům veškeré zázemí pro péči nejen o osobní auta a off-roady, ale také pro motorky, čtyřkolky nebo dodávky.

Bezkontaktně, s individuálním mycím programem

“Bezkontaktní mytí spočívá v čištění celé plochy pod vysokým tlakem teplé vody. Jedná se o způsob mytí, při němž nedochází k mechanickému oděru karoserie. Lak díky tomu zůstává nepoškozen, vůz neztrácí na hodnotě a řidiči se proto nemusí obávat umývat svůj vůz častěji,” představuje novou ruční myčku Tomáš Hanzelka z nedalekého pneuservisu. Dodává, že “pro oplach je v myčce používána osmotická voda bez obsahu minerálů, která po uschnutí nezanechává na vozidle žádné stopy.”

Plný servis: mytí, vysávání i profesionální praní koberečků

Provoz automyčky je díky použitým moderním technologiím ekologicky šetrný. Řidiči, kteří si již myčku vyzkoušeli, oceňují její jednoduchou samoobsluhu, díky které se při mytí mohou zaměřit individuálně na ty části vozu, které to aktuálně potřebují.

“Často se mi stává, že se při mytí auta potřebuji mnohem více věnovat čelnímu sklu a masce vozu, protože se zkrátka večerní jízdy po dálnici projeví hlavně tam. Klasická myčka mi tuto službu nezajistí. Manželka zase mnohem častěji než já upotřebí vysávání interiéru auta a čištění koberečků, protože s sebou v autě vozí děti,” oceňuje výhody samoobslužného mycího areálu pan Pavel B., jeden z oslovených řidičů.

Otevřeno každý den, slevy pro firemní zákazníky

Novou samoobslužnou automyčku najdete v Novém Jičíně na ulici Suvorovově v blízkosti Linde. Otevřeno má každý den od pátku do neděle od 5:00 do 24:00 hodin.

Firemní zákazníci jistě ocení speciální program s možností až 10% úspory.

Více informací: www.myjuauto.cz

Kontakt

Pneuservis Hanzelka, s.r.o.
Tel.: +420 556 704 331
E-mail: info@myjuauto.cz