Phono Solar představil řadu novinek na veletrhu EU PVSEC 2011 v Hamburku

Očekávaná událost světového fotovoltaického průmyslu – Evropský veletrh fotovoltaiky a konference EU PVSEC 2011 – jehož 26. ročník se uskutečnil počátkem září 2011 v německém Hamburku, představila řadu inovací a oborových novinek. Letošní ročník se svými 1000 vystavovateli z celého světa, kteří představili své produkty v pěti dnech na více než 80 000 m2 přes 40 000 návštěvníků veletrhu, skutečně předčil všechna očekávání.

PhonoSolar představil autonomní Microgrid systém a mobilní solární generátor

Mezi světovými vystavovateli na EU PVSEC 2011 nechyběl ani SUMEC Corporation Group se svou rozsáhlou expozicí produktové řady fotovoltaických panelů PhonoSolar a s produktovou řadou větrných mikroturbín a baterií PhonoWind. Na téměř 100 m2 expozice bylo představeno několik novinek, mezi nimi i autonomní Microgrid systém a mobilní solární generátor, který umožňuje svým uživatelům získat a používat elektrickou energii, kdekoli je potřeba.

SUMEC Corporation Group

SUMEC Corporation Group je výrobcem a vlastníkem obchodních značek Phono Solar a Phono Wind. S více než třicetiletou historií a ročními obraty téměř 2 mld. dolarů je partnerem největších fotovoltaických projektů v Evropě. Specializuje se na vývoj, výrobu a prodej v oblasti obnovitelných zdrojů energie. V letošním roce se společnost zúčastnila již celé řady významných veletrhů. Patří mezi ně např. InterSolar 2011 v Mnichově, EcoTec 2011 v Aténách nebo SolarExpo 2011 v italské Veroně.

Fotovoltaické panely PhonoSolar byly použity již na celé řadě fotovoltaických elektráren po celém světě, např. na jedné z největších elektráren světa FVE Vepřek na Mělnicku v České republice.

Kontakt

Více informací o Phono Solar – předním světovém výrobci a dodavateli technologií pro solární a větrné elektrárny – je vám k dispozici na www.phonosolar.cz.