Phono Solar na 26. ročníku veletrhu EU PVSEC 2011 v Hamburku

Začátkem září se uskuteční v německém Hamburku Evropský veletrh fotovoltaiky a konference EU PVSEC 2011. Letošní 26. ročník veletrhu je očekávanou událostí pro světový fotovoltaický průmysl. Veletrh se koná v Hamburku od 5. do 8. září 2011.

V loňském roce se tohoto veletrhu ve Španělské Valencii zúčastnilo více než 38 tisíc návštěvníků z celého světa a mohli shlédnout výrobky a novinky všech předních světových výrobců v oblasti fotovoltaiky a solární energetiky. Mezi téměř 1000 vystavovateli v loňském i letošním ročníku nechybí ani SUMEC Corporation Group se svou rozsáhlou expozicí produktové řady fotovoltaických panelů PhonoSolar a všech doposud realizovaných projektů fotovoltaických elektráren.

SUMEC Corporation Group

SUMEC Corporation Group je výrobcem a vlastníkem obchodních značek Phono Solar a Phono Wind. S více než třicetiletou historií a ročními obraty téměř 2 mld. dolarů je partnerem největších fotovoltaických projektů v Evropě. Specializuje se na vývoj, výrobu a prodej v oblasti obnovitelných zdrojů energie. V letošním roce se společnost zúčastnila již celé řady významných veletrhů. Patří mezi ně např. InterSolar 2011 v Mnichově, EcoTec 2011 v Aténách nebo SolarExpo 2011 v italské Veroně.

Fotovoltaické panely PhonoSolar byly použity již na celé řadě fotovoltaických elektráren po celém světě, např. na jedné z největších elektráren světa FVE Vepřek na Mělnicku v České republice.

Expozice na EU PVSEC 2011: Kde nás najdete?

Rádi bychom vás pozvali k návštěvě naší expozice na veletrhu EU PVSEC v Hamburku. Phono Solar najdete v hale B3U na stánku C1.

Kontakt

Více informací o Phono Solar – předním světovém výrobci a dodavateli technologií pro solární a větrné elektrárny – je vám k dispozici na www.phonosolar.cz.