X-Wave: Cesta ke zdraví a hubnutí díky rázové vlně

X–Wave je estetická rázová vlna, která se s velice vysokou úspěšností využívá k léčbě pohybového aparátu. Jedná se o neinvazivní, rychlou, efektivní a unikátní léčbu těla, která navíc přináší i výrazné účinky v estetické medicíně, především při odbourávání tuků a v boji proti celulitidě.

Fit AURA: První X-Wave na Moravě
Sportovně-relaxační centrum Fit AURA klade velký důraz na to, aby svým klientům vždy nabídlo služby na nejvyšší úrovni spojené s profesionálním přístupem. Nejen, že sledujeme nejnovější trendy v této oblasti, ale především se vám vždy snažíme nové možnosti v oblasti léčby a terapie nabídnout. Na Moravě jsme nyní první a jediní, kdo vám přináší X-Wave.

Co je X-Wave a k čemu se používá?
X–Wave je unikátní český výrobek, který jako jediný kombinuje účinné akustické rázové pulzy a zároveň elektrické vlnové formy souběžně přenášené do tkáně. Tato unikátní kombinace přináší opravdu pozoruhodné výsledky ať už při léčbě nebo v oblasti estetické medicíny.

X-Wave: Zlepšete své zdraví a úspěšně bojujte s celulitidou, striemi a nerovnostmi pokožky
Kmitající akustické rázové pulzy z X-Wave vyvolávají hojivé a regenerativní procesy ve tkáních, a to vše s výraznými pozitivními dopady v estetické medicíně.X-Wave je ideální způsob, který nejen odstraňuje estetické nedostatky na vašem těle, ale navíc regeneruje a posiluje váš organismus. X-Wave je ideálním řešením:
proti nepříjemné celulitidě, při redukci strií, při zpěvňování a omlazení pokožky, pro zvýšení elasticity pokožky, při stimulaci lymfatického systému, při vyhlazování nerovností po liposukci, při ošetření lipedémy, při výrazném zlepšování vzhledu jizev.

Jak funguje terapie estetickou rázovou vlnou X-Wave?
Opravdu pozoruhodnou předností je již samotný princip, na kterém X–Wave pracuje. Rázová vlna je extrémně silný, necílený zvukový puls, který se šíří formou kmitající vlny. Akustické rázové vlny jsou šokové vlny charakteristické kolísavou změnou tlaku, vysokou amplitudou a neperiodičností. Dokáží dočasně převést energii z místa vzniku do vzdálených oblastí. Akustické rázy prostupují do těla bez jakéhokoli poškození kůže a pro jednotlivou terapii se jich používá několik tisíc.

Efekty léčby a klinické výsledky X-Wave
Klinické studie dokazují, že léčba s X-Wave má výrazně pozitivní účinky na pokožku a pleť, především vypíná kůži a výrazně pomáhá s léčbou celulitidy, regeneruje zjizvená a nerovná místa na pokožce a minimalizuje nevzhledné strie.

Vypínání kůže a celulitida:

  • Efekty léčby
  • Vypínání uvolněné pokožky
  • Redukce nerovností
  • Zlepšení tonu pokožky
  • Redukce otoku

Jizvy:

  • Reformace zjizvené tkáně
  • Remodelace kožních deformací
  • Stimulace sítě nervových zakončení
  • Regenerace a uvolnění stažené tkáně

Strie:

  • Vyplnění povrchových nerovností a nepravidelností
  • Obnovení kolagenových a elastinových vláken
  • Podpora buněčné migrace
  • Zlepšení textury pokožky

Příjemné a bezbolestné ošetření s X-Wave
Ošetření estetickou rázovou vlnou X-Wave je bezbolestné a příjemné. Rychlé a efektivní ošetření X-Wave vykazuje vysoký stupeň spokojenosti pacientů a dlouhodobě viditelné výsledky. X-Wave:
je velmi rychlé ošetření, jeho aplikace je bezbolestná, je bez speciálního režimu, je bez rizik a vedlejších účinků, vyžaduje dvě ošetření týdně po dobu tří týdnů, má dlouho trvající viditelné výsledky, je vědecky ověřená metoda.

X-Wave Expert – elektrostimulace pro zpevnění pokožky
X-Wave Expert využívá masážní aplikátor jako vodivou elektrodu, která přenáší elektrické vlnění do tkáně. Elektrické impulzy stimulují svalové a nervové buňky, tím dochází ke stažení svalových vláken. Zvyšuje se lokální metabolismus, zlepšuje se prokrvení a celkově se urychlí oběh lymfatického systému. Zároveň se zpevňuje kůže a podkoží a svaly se posilují jako u fyzického cvičení. Současné působení rázové vlny a elektrostimulačních pulzů tak maximalizuje výsledný efekt.

Hýčkejte své tělo s X-Wave
Nyní máte opravdu jedinečnou možnost pro sebe skutečně něco udělat a nezůstat jen u potlačování špatných pocitů například z celulitidy, strijí nebo viditelných jizev a nerovností na pokožce. Vyzkoušejte revoluční novinku X-Wave jako jedni z prvních na Moravě! Máte zájem o bližší informace nebo o objednání se na X-Wave proceduru? Ozvěte se nám!

Kontaktní informace
Martinská čtvrť 1781, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm
tel/fax: +420 556 801 778
t-mobile: +420 732 252 019
e-mail pro vaše dotazy na vedení společnosti: info@fitaura.cz
e-mail pro objednávky a vaše dotazy: recepce@fitaura.cz
e-mail pro vaše dotazy ohledně cvičení: bar@fitaura.cz
www.fitaura.cz