BMW Invelt a EFEKTIM pomáhají v Mozambiku

Charitativní sbírka “Pomoc dětem v Africe”, kterou v České republice organizuje společnost EFEKTIM, připravuje od ledna 2011 pomoc dětem v africkém Mozambiku. Charitativní sbírku se rozhodla podpořit i společnost BMW Invelt, nejvýznamnější autorizovaný partner BMW AG v Česku.

“Díky sbírce “Pomoc dětem v Africe” již byly úspěšně shromážděny věcné dary v podobě dětského oblečení, obuvi a hraček, které jsou v cílovém místě sbírky nedostatkové a velice potřebné,” uvedla koordinátorka projektu Dana Neumanová ze společnosti EFEKTIM.

BMW Invelt přispěla do sbírky lékárničkami

Společnost BMW Invelt velmi dobře zná tíživou situaci obyvatel Mozambiku a rozhodla se do sbírky věnovat praktické lékárničky. Ty jsou v mozambických školách a mezi místními obyvateli velice užitečnou a nepostradatelnou pomocí. Zdravotnické pomůcky jsou v této africké oblasti nedostatkovým artiklem. “Poskytnutím lékárniček pomohl BMW Invelt se zajištěním potřebného zdravotnického vybavení v Mozambiku,” říká koordinátorka akce. Lékárničky poskytnuté společností BMW Invelt byly v dubnu odeslány do Mozambiku a zástupci společnosti EFEKTIM je následně předali zástupcům místní samosprávy a školských zařízení.

Dary ze sbírky putují přímo do mozambických škol

Charitativní sbírka „Pomoc dětem v Africe“ byla odstartována v lednu 2011 a pokračuje v několika dílčích etapách i v následujících měsících. Všechny poskytnuté dary jsou průběžně odesílány přímo
do Mozambiku. Dary jsou předávány zástupcům místních základních škol a samosprávy přímo z rukou odpovědných osob ze společnosti EFEKTIM. Při příležitosti otevření jedné ze škol připravuje organizátor sbírky, společnost EFEKTIM, rovněž slavnostní akci, které se zúčastní mnoho významných představitelů tamní komunity včetně zástupců veřejné sféry.

O společnosti EFEKTIM

Společnost Efektim se specializuje na kompletní realizaci solárních, větrných, vodních a spalovacích plynových elektráren. Zabývá se projektováním, optimalizací, financováním, developmentem, kompletní přípravou výstavby, výstavbou i následným servisem a monitoringem elektráren.

O společnosti BMW Invelt

Společnost BMW Invelt je největším autorizovaným partnerem BMW AG v České republice. Je úspěšným autorizovaným prodejcem a servisem značek BMW, MINI a ALPINA. Pro značku ALPINA je Invelt
jediným autorizovaným dealerem v České republice. Značky MINI a BMW Motorrad Invelt oficiálně zastupuje jako jediný dealer v Čechách.

Více informací:
Dana Neumanová
www.gonarezhoupark.com

[nggallery id=11]