Phonosolar se zúčastní 7. mezinárodního kongresu a výstavy v Bulharsku

Další významnou událostí tohoto roku je 7. mezinárodní kongres a výstava se zaměřením na energetické účinnosti a obnovitelné zdroje energie, která se uskuteční ve dnech 13. – 15. dubna ve městě Sofie v Bulharsku. Konference i výstava nabídne všem učastníkům inovativní technologie a postupy, silnou mezinárodní účast, nespočet nových obchodních kontaktů a četné diskuze.

Mezi řadou významných mezinárodních společností – vystavovatelů, odborníků a vědců ani tentokrát nebude chybět společnost Phono Technologies Switzerland, která na veletrhu představí svoji širokou řadu fotovoltaických produktů a nově realizované projekty – výstavby fotovoltaických elektráren.

7. mezinárodní kongres a výstava v Sofii

Světové oborové společnosti budou na výstavě vystavovat a prezentovat nejnovější trendy, technologie a produkty z oblasti energetiky, stavebnictví a architektury, ekologie, strojírenství, elektroniky apod. Návštěvníci dostanou unikátní příležitost seznámit se s nejnovějšími trendy, získat expertní analýzy a prognózy, možnost návazat osobní kontakt se zástupci institucí, veřejné správy, manažery, investory a odborníky z tohoto průmyslu.

Phono Technologies Switzerland AG

Společnost Phono Technologies Switzerland je přední světovou společností v solární energetice. Specializuje se na produkci fotovoltaických panelů PhonoSolar, produkci větrných mikroturbín PhonoWind a společně se svými EPC partnery nabízí realizace fotovoltaických elektráren.

Bližší informace a kontakt

Všechny zájemce o obnovitelné zdroje energie z laické i odborné veřejnosti srdečně zveme k návštěvě našeho stánku č. 29 (hala 1). O průběhu výstavy, konference a expozici společnosti Phono Technologies Switzerland vás budeme i nadále informovat.

Phono Technologies Switzerland AG
Sandgrube 29
CH-9050 Appenzell
Switzerland
Web: www.phonosolar.eu