Plastová okna Kömmerling získala osvědčení Státního zdravotního ústavu o zdravotní nezávadnosti

Plastová okna Kömmerling od společnosti PVC OKNA s.r.o., jsou nejen ekologická, ale také zdravotně nezávadná, potvrdil Státní zdravotní ústav.

Zdravotní nezávadnost plastových oken společnosti PVC OKNA s.r.o.

Státní zdravotní ústav, Centrum toxikologie a zdravotní bezpečnosti vydal Osvědčení o shodě pro plastová okna Kömmerling, které vyrábí společnost PVC OKNA s.r.o. Tato okna tak získala osvědčení o nezávadnosti a podle odborného posudku naprosto vyhovují použití v interiérech budov a splňují hygienické limity chemických, fyzikálních a biologických ukazatelů.

Okna byla testována z hlediska uvolňování těkavých organických látek (VoC) a možného ovlivnění senzorických vlastností vybraných potravin. Okna společnost PVC OKNA s.r.o. podle výsledků testování splňují požadavky pro nepřímý styk s potravinami podle nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1935/2004, zákona č. 258/2000 a vyhlášky MZ ČR č. 38/2001 Sb. ve znění pozdějších předpisů.

O společnosti PVC OKNA s.r.o.

Společnost PVC OKNA s.r.o. se zabývá výrobou a montáží plastových oken a dveří. Na trhu funguje od roku 1995, přičemž samotnou výrobu plastových oken a dveří spustila v roce 2004. Společnost působí v regionu: Brušperk, Frenštát pod Radhoštěm, Frýdek-Místek, Fulnek, Hranice, Kopřivnice, Nový Jičín, Odry, Olomouc, Ostrava, Prostějov, Příbor, Rožnov pod Radhoštěm, Valašské Meziříčí, Zlín a v řadě dalších oblastí.

Kontaktní údaje

PVC OKNA s.r.o.

Školská čtvrť 354

744 01 Frenštát p. R.

Tel.: 556 831 516

Fax: 556 831 718

E-mail: info@pvcokna.cz

Web: www.pvcokna.cz