Frenštát.cz – regionální portál s praktickými tipy pro obyvatele Frenštátu pod Radhoštěm i turisty v Podbeskydí

Frenštát pod Radhoštěm je historické, turisty velice oblíbené město ležící v Moravskoslezském kraji na úpatí Moravskoslezských Beskyd. Obyvatelé města Frenštát p. R. a jeho okolí, místní podnikatelé i domácí a zahraniční turisté se mohou inspirovat portálem Frenštát.cz, vzdělávat se, udržovat si přehled o dění v městě Frenštát p. R. a jeho okolí nebo si díky němu plánovat své víkendy. Portál Frenštát.cz pravidelně zachycuje aktuální dění v městě Frenštát pod Radhoštěm, představuje unikátní osobnosti, akce i zajímavá místa z blízkého i vzdálenějšího okolí.

Frenštát pod Radhoštěm – akce, ubytování a praktické informace pod hlavičkou Frenštát.cz

Významný regionální portál Frenštát.cz udržuje aktuální informace o dění v okolí města Frenštát pod Radhoštěm pro 3 samostatné skupiny svých uživatelů:

Portál si klade za cíl předkládat nanejvýš aktuální a praktické informace čerpající z široké škály nezávislých zdrojů. Jeho smyslem je usnadňovat orientaci občanů v místním dění, turistům pomoci nalézt informace o ubytování v Beskydech nebo představit zajímavá místa města Frenštát. Portál Frenštát.cz rovněž zprostřekovává katalog firem a podnikatelů a nabídky práce.

Sledujte pravidelné dění ve městě Frenštát pod Radhoštěm i vy! Nic vám neunikne, stanete-li se fanoušky Frenštát.cz na Facebooku nebo na Twitteru.

Frenštát.cz – kontaktní údaje

Portál Frenštát.cz
redakce@frenstat.cz