Phonosolar se prezentoval na veletrhu Ecotec 2011

Mezinárodní výstava Ecotec 2011 zaměřující se na zelené technologie, ochranu životního prostředí a fotovoltaické a jiné alternativní systémy se uskutečnila ve dnech 7. až 10. dubna v řeckých Aténách. Návštěvníci výstavy Ecotec měli možnost seznámit se s novými technologickými trendy, a to díky rozsáhlé ukázce produktů mezinárodních společností.

Mezi vystavovateli se i v letošním roce představila společnost Phono Technologies Switzerland, která prezentovala svým návštěvníkům rozsáhlou expozici produktů pro solární energetiku PhonoSolar, významné projekty solárních elektráren a produktovou řadu větrných mikroturbín PhonoWind.

Phono Technologies Switzerland mezi vystavovateli

Společnost Phono Technologies Switzerland je jedním z předních světových výrobců solárních panelů PhonoSolar a větrných mikroturbín PhonoWind. Za roky svého působení si značka PhonoSolar vydobyla silnou pozici mezi zákazníky ve světě. Panely PhonoSolar jsou použity například na 9. největší fotovoltaické elektrárně na světě – FVE CZECH Vepřek o celkovém výkonu 35,10 MWp – na této elektrárně bylo použito neuvěřitelných 186 960 panelů PhonoSolar. Phono Technologies Switzerland společně se svými EPC partnery nabízí také kompletní realizace fotovoltaických elektráren.

O mezinárodní výstavě Ecotec 2011

Čtvrtý ročník mezinárodní výstavy Ecotec 2011 probíhal v aténském výstavním komplexu Expo Athens. Výstava přilákala velké množství řeckých i zahraničních návštěvníků mezi nimiž byli; zástupci obchodních a technických společností, ředitelé podniků z oblasti státních i veřejných služeb, potenciální investoři i návštěvníci z laické veřejnosti. Všichni zúčastnění získali na výstavě Ecotec 2011 zajímavé informace o moderních technologiích obnovitelných zdrojů energie i životního prostředí. Současně s výstavou mohli návštěvníci zavítat i na Ecofórum konference, kde odborníci z oblasti fotovoltaiky zaujali roli přednášejících. Součástí konference byly také panelové diskuse.

[nggallery id=10]