Phonosolar rozšiřuje svou nabídku služeb na novém internetovém portálu

PRAHA – Společnost Efektim, a.s. jako exkluzivní evropský partner čínské společnosti SUMEC Corporation spustil počátkem března 2009 nový internetový portál Phonosolar.cz. Krom úprav v designu celé prezentace došlo také k podstatnému rozšíření informací a nabízených služeb.

Školení a kariéra s Phonosolarem

Ve spolupráci s ČVUT Praha zajišťuje Phonosolar vyškolení v oboru Aplikovaná fotovoltaika. Zájemcům o rekvalifikaci nabízí vzdělání v rekvalifikačním kurzu Specialista v oboru obnovitelných zdrojů energie. Kurzy jsou určeny pro každého, kdo se zajímá o práci v jednom z nejdynamičtěji rostoucích oborů – fotovoltaice.

Phonosolar nabízí také profesní spolupráci každému, kdo by se chtěl podílet na vysoké profesionalitě a kvalitě služeb, poskytovaných touto společností.

Produkty a otevřená komunikace

Webová prezentace Phonosolar.cz přináší nově rovněž podrobnější informace o nabízených produktech. Patří mezi ně komponenty a komplety solárních i větrných elektráren.

V souvislosti s novým designem přibyl na webu také Blog společnosti Phonosolar, který otevírá cestu k rychlejší a otevřenější komunikaci s klienty. Novinky ve fotovoltaice a větrné energetice, aktuality, ale i důležité podněty a tipy tak budou klientům sdělovány bližším způsobem. Otevřenou komunikaci s klienty představuje také využití nových médií, resp. sociálních sítí. Phonosolar totiž nově najdete například na Facebooku nebo na Twitteru.

Efektim, a.s.

Efektim, a.s. je česká společnost s tradicí (založeno 1969), která se dlouhodobě podílí na výzkumu, vývoji, přípravě a realizaci projektů v oblasti obnovitelných zdrojů elektrické energie. Tým, který si vytvořila je složen z těch nejzkušenějších expertů a obchodních partnerů.

Efektim, a.s. je exkluzivním evropským partnerem společnosti SUMEC Corporation – vlastníkem značky Phonosolar.

Bližší informace a kontakt

Efektim, a.s.
Thunovská 12/179
110 00, Praha 1 – Malá Strana
Česká republika

Telefon/Mobil: +420 720 400 000
Telefon: +420 257 216 346
Telefon: +420 257 213 267
Telefon: +420 257 211 450
Fax: +420 257 210 909
Email: info@efektim.com